Rezultatul a 10 ani de inovare în domeniul mobil.
Galaxy S10e, S10, și S10+ Vă invită într-o nouă epocă de inovații.

Galaxy S10e, S10, and S10+. Următoarea generație Galaxy e deja aici.

Remodelat complet, astfel încât nimic nu va mai încurca privirii. Fără proeminențe deranjante. Încorporarea exactă cu laserul a camerei foto. Display-ul AMOLED nu dăunează ochilor. Toate acestea fac ca Infinity-O Display să fie cel mai inovativ display Galaxy la moment.
Deblochează-l doar printr-o atingere.
Noi am transferat sistemul de acces de pe capacul din spate al telefonului în față, încorporând primul din lume scaner cu ultrasunet al amprentei digitale chiar în display.


* este disponibil doar pentru modelele S10, S10+

Următoarea generație e deja aici.


Galaxy S10e 5.8” Galaxy S10 6.1” Galaxy S10+ 6.4”

Camera generației următoare nu necesită să fii un profesional.


Captează lumea nemărginită. Caracteristica ultra-wide angle a camerei Ultra Wide îți va permite să realizezi niște fotografii uimitoare cu un câmp vizual de 123 de grade – ca cel al ochiului uman.

Performanța generației următoare pentru o generație care nu poate aștepta. Împartă-te cu energia de încărcare. Doar este în întregime a ta. Funcția wireless PowerShare îți permite să încarci alte dispozitive cu telefonul tău. Iar sistemul de încărcare fără fir 2.0 va încărca telefonul cu până la 100% mai repede decât mai înainte.
Un jucător nou pe arenă.
Noi am îmbunătățit componentele hard și soft în așa fel, încât să poți savura jocurile, uitând de efectul de întârziere.
Galaxy S10e, S10, and S10+ sunt doar începutul
Precomandă Samsung Galaxy S10 și primește Căști Wireless Galaxy Buds Cadou

Sunet AKG de la Harman. Încărcare wireless. Doar așează-le pe Galaxy S10 al tău pentru încărcare.